Baza je ažurirana 24.03.2017. zaključno sa NN 26/17

 

 

Poštovani,

 

Dobro došli na Zakon.hr - internet projekt usmjeren na prikupljanje svih zakona Republike Hrvatske, izradu pročišćenih tekstova, njihovo sortiranje i smisleno povezivanje s relevantnim izvorima informacija. 

 

Projekt je osmislio Ante Borić, dipl.iur., a isti je ostvarilo društvo Val Savjetovanje d.o.o. na čelu s Veljkom Borićem i Mladenom Szabo.  Aplikaciju i bazu podataka nam je razvio Šime Essert, a za dizajn i izradu internet stranice se pobrinuo magic'marinac

 

Naši ciljevi tj. korist za korisnike:

- podižemo opću razinu pravne svijesti u društvu kroz što jednostavniji prikaz važećeg zakonodavstva, s ciljem da gospodarstvo odnosno svi drugi odnosi što uspješnije teku,

- našom kvalitetom značajno olakšavamo posao profesionalcima - pravnicima i studentima,

- upućujemo laganu kritiku zakonodavcu na temu broja i složenosti propisa koji se primjenjuju na sve građane.

 

Zakon.hr je neprofitni projekt u smislu da je sav ostvareni prihod namijenjen za održavanje i razvoj projekta. Svi naši zakoni su korisnicima besplatni za čitanje on-line, dok simbolično naplaćujemo preuzimanje na računalo u obliku e-knjige pojedinih pročišćenih tekstova zakona koji su imali puno izmjena. Kupnjom zakona putem sms poruka, što u biti predstavlja simboličnu mikrodonaciju, podržavate ovaj projekt i omogućavate njegov razvoj. Već samo jedna sms poruka svakog korisnika mjesečno bi značajno ubrzala razvoj projekta i mnoštvo novih sadržaja.

 

Zakon.hr je otvoreni projekt te smo spremni saslušati sve prijedloge, ideje i želje, spremni smo povezivati se s drugim projektima odnosno prihvatiti vaše donacije.

 

Za pitanja pravne naravi pišite na [email protected], a za pitanja tehničke naravi pišite na [email protected].

 

Pogledajte nas na Youtube.

 

Nadamo se da smo Vam malo olakšali posao,

 

Uživajte...

 

Val savjetovanje d.o.o.

Kulmerska 31

10 000 Zagreb

OIB: 18603084012

Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem MBS 080560498

Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Veljko Borić i Mladen Szabo

Žiro račun otvoren kod Zagrebačka banka d.d.: IBAN HR4523600001101891624

 

 

Copyright © Ante Borić