Pristupanje sadržaju

COMPLIANCE - USKLAĐENOST SA PROPISIMA

 

Pozdrav,

Ja sam Ante Borić, autor projekta Zakon.hr i ovu priliku koristim da se malo pohvalim što smo sve postigli i predstavim našu novu uslugu: COMPLIANCE - USKLAĐENOST S PROPISIMA

Objavili smo sve važeće zakone u Republici Hrvatskoj kojih je preko 850, od kojih je pola imalo jednu ili više izmjena pa smo objavili njihove pročišćene tekstove.

Objavili smo i ranije verzije zakona unatrag 10-ak godina što je važno za postupke u tijeku.

Kraj svakog zakona smo objavili njegove podzakonske propise, a kod sudskih zakona i sudsku praksu.

Objavili smo ažurirani popis svih važećih direktiva i uredbi EU - glavnih zakonodavnih akata Europske unije, izradili sažetke najbitnijih akata sa linkovima na ažurirane tekstove te povezali sa hrvatskim zakonima.

Ukratko, svo pravo koje bi Vam moglo zatrebati.

COMPLIANCE - USKLAĐENOST SA PROPISIMA

Svaku djelatnost regulira čitav niz propisa, a pristupanjem RH u EU stvari su postale još složenije. Propisa je jako puno i dosta su isprepleteni pa ako ne znate točno što tražite, automatske tražilice i Google Vam neće dati potpune rezultate tj. SVE relevantne propise.

 Obveza praćenja usklađenosti s propisima svakog subjekta proizlazi iz prirode stvari, a izrijekom je navedena primjerice u Odluci o obvezi uvođenja funkcije praćenja usklađenosti poslovanja u pravnim osobama u većinskom državnom vlasništvu (NN 99/19), čl. 104. i 105. Zakona o kreditnim institucijama, osiguranja,...  

U želji da pomognemo, pokrenuli smo uslugu: COMPLIANCE - USKLAĐENOST SA PROPISIMA

Popunite donju webformu sa Vašim podacima i UPITOM u polju 'Napomena'.

Upit može biti općenit (navedite samo djelatnost kojom se bavite npr, projektiranje, trgovina, ugostiteljstvo,...) ili specifičan (neki projekt koji želite ostvariti npr. želim uvoziti solarne ploće iz Kine, želim zaštiti izum, želim proizvoditi hranu, želim pokrenuti web trgovinu,...) pa će takav biti i naš rezultat pretrage.

Na Vaš mail će stići naša Ponuda sa uputom za plaćanje, a po Vašoj uplati

Ja ću obaviti pretragu hrvatskog i EU prava kroz sve izvore i servise te Vam dostaviti popis relevantnih propisa za Vaš upit!

Moje reference su da sam najveći ljubitelj prava u prostor-vremenu pa sam stvorio Zakon.hr i vodim ga 15 godina, a paralelno sam završio Pravni fakultet u Zagrebu, 4 godine odvjetnički vježbenik, pravosudni ispit i 9 godina samostalan odvjetnički ured, a sada Vam svoje znanje i iskustvo stavljam na raspolaganje.

Ovo nije pravni savjet, kakav možete dobiti od odvjetnika, već upućivanje na mjerodavno pravo i više je zamišljeno kao priprema/pomoć pravnicima koji se moraju jako dobro informirati o nekom području prava (paralegal research). Ukoliko imate neki konkretan problem ili rizičnu situaciju, svakako sugreiramo da potražite pravnu pomoć odvjetnika.

Cijena usluge COMPLIANCE - USKLAĐENOST SA PROPISIMA iznosi 500,00 kn (PDV uključen), a uključuje:

-  pretragu hrvatskog i EU prava - rezultate pretrage možete očekivati na e-mail do kraja sljedećeg radnog dana,

- Bon za Zakon.hr da sve to, i još puno toga, možete pročitati - preuzimanje 100 dokumenata i pristup svim sadržajima 365 dana za jednog korisnika koji redovno iznosi 250,00 kn

Za svaki sljedeći upit 50% popusta!

Vraćamo novac ukoliko iz bilo kojeg razloga nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit.

Ovo nije pravni savjet, a zbog ograničene komunikacije, složenosti/promijenjivosti prava te niske cijene koju plaćate, Val savjetovanje d.o.o. ni Ante Borić ne odgovaraju za rezultate pretrage.

Za sve informacije stojimo na raspolaganju na [email protected]

Uživajte…

Ante Borić

Popunite donju webformu sa Vašim podacima i UPITOM u polju 'Napomena'.

Za pristup ovom sadržaju odnosno za preuzimanje dokumenta, molimo unesite kôd:

Pažljivo unesite podatke:


Na Vaš mail ćemo poslati ponudu u kojoj je uputa za plaćanje.